Meniu

Meniul La Papion include diverse sortimente de cafea, ceai și băuturi, gustări și preparate tradiționale. Nu lipsesc deserturile speciale, pregătite cu cele mai bune ingrediente.

Bucurați-vă de preparate delicioase într-o cafenea unică în oraș.
În sezonul cald vă așteptăm cu drag pe Aleea La Papion și în Foișorul La Papion.

MIC DEJUN DELICIOS

Un mic dejun sănătos este cel mai bun mod de a-ți începe ziua! La Papion vă așteaptă o variantă care include cafea sau cappuccino, cornuri, fructe proaspete și miere, iaurturi bio, de la un furnizor local, cereale și musli de casă. Varianta de dejun gătit include cârnați, șuncă, ouă și pâine proaspăt coaptă.
 

CAFEA PROASPĂTĂ

Cafeneaua La Papion este deschisă zilnic. La noi găsiți cafele excelente, ceaiuri englezești, infuzii sau băuturi proaspete. Seara vă puteți bucura de un pahar de vin alături de prieteni pe Aleea La Papion.

Dulciuri

Meniul nostru de deserturi include o varietate de specialități îmbietoare.

Întâlniri și evenimente

Aflată în curtea interioară a complexului nostru, Aleea La Papion este deschisă în sezonul cald și este locul preferat de localnici pentru un pahar de vin alături de prieteni. Turiștii au ocazia să descopere comunitatea și să participe la evenimente locale - lansări de carte, dezbateri sau recitaluri. În plus, în curtea interioară se află și Zidul Democrației, lucrare oferită Centrului Rațiu pentru Democrație de către artistul Dan Perjovschi.