Camere duble

pentru relaxare și răsfăț

Rezervă acum
Camere duble

WI-FI GRATUIT ÎN TOATE CAMERELE ȘI ÎN CURTEA INTERIOARĂ

TOATE CAMERELE AU SEIF

MINI-BAR, COFFEE/TEA MAKER

TOATE CAMERELE AU TV ȘI CABLU TV

AER CONDIȚIONAT

TOALETĂ CU DUȘ, HALATE DE BAIE, PAPUCI, PROSOAPE, USCĂTOR DE PĂR, PRODUSE DE IGIENĂ

Verifică preț și disponibilitate pentru camerele duble

Check-in:

Check-out:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Adulți:

Copii:

 

 

Căutare

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Introduceți detaliile dvs.

Loading summary...

 

Plată

Veți plăti  

Introduceți datele cardului

Loading payment form...

Plăţi sigure prin criptare SSL

Processing...

Vă rugăm să controlați bine toate detaliile rezervării înainte de a da click pe butonul de mai jos

 

Camere Duble
Ionut, Elisabeth, Visegrád, Lord Harry Pilkington,
The Journalist's Suite and Dr. Ioan Ratiu

Am armonizat designul și confortul, iar toate materialele utilizate pentru decorarea camerelor sunt prietenoase cu mediul.

Galerie foto

Ionuț

Camera Ionuț (20 m2) se află la nivelul superior al clădirii principale. Este orientată spre curtea interioară și are acces la o terasă cu scaune. Camera dispune de: baie privată, TV și canale prin satelit, aer condiționat, WiFi, coffee/tea maker.

Elisabeth

Camera Elisabeth (21 m2) era camera preferată a lui Elisabeth Rațiu, soția lui Ion Rațiu. Aflată la etajul Casei Rațiu, camera este decorată în stil romantic și are vedere spre “grădina secretă”. Se remarcă prin nuanțele calde, piese de mobilier sculptat și colecția de fotografii de familie. Camera dispune de: baie privată, TV și canale prin satelit, aer condiționat, WiFi, coffee/tea maker.

Visegrád

Studioul Visegrád (51 m2) este situat la etajul al doilea al Casei Rațiu, fiind în general preferat de oaspeții tineri. Este spațios și comod, dotat cu birou și o sobă cu lemne. La cerere, se poate adăuga un pat suplimentar pentru o persoană. Camera dispune de: baie privată cu duș, aer condiționat, WiFi, TV, filtru de cafea.  

Lord Harry Pilkington

Camera Lord Harry Pilkington (23 m2) este preferată de clienții noștri fideli. Ideală pentru cupluri, este o cameră dublă spațioasă, situată la nivelul superior al Casei Rațiu, cu acces la o terasă cu vedere la curtea interioară. Camera dispune de: baie privată cu duș, aer condiționat, WiFi TV, filtru de cafea.

Camera Jurnalistului

Camera Jurnalistului (22 m2) este ușor accesibilă de la parterul Mill House. Este un spațiu retras și liniștit, decorat în tonuri de verde-mentă, cu mobilă de pin și fotografii din Transilvania. Dispune de o baie private, aer condiționat și televizor.

Dr. Ioan Ratiu

Camera Dr. Ioan Rațiu (23 m2) este situată la nivelul superior al clădirii principale. Este o cameră spațioasă, decorată în tonuri de gri și verde deschis, cu vedere la Pârâul Racilor. Camera dispune de: baie privată, TV și canale prin satelit, aer condiționat, WiFi, coffee/tea maker.