Bun venit la

CASA RAȚIU

Casa Rațiu este unul dintre cele mai bune spații de cazare istorice din regiune.

La noi, designul și confortul sunt în armonie perfectă, suntem dedicați clienților noștri și ne asigurăm că au parte de cele mai bune condiții de ședere.

Membrii echipei noastre vă pot oferi informații referitoare la obiectivele turistice din zonă și vă pot pune oferi materiale informative. Casa Rațiu este locul potrivit și pentru evenimente - ateliere, conferințe sau întâlniri, organizate în condiții de siguranță.

Camere de lux

Promovăm arta și valorificăm resursele locale. Veți regăsi la Casa Rațiu lucrări semnate de artiști români și internaționali, cărți și fotografii istorice - atât în spațiile comune, cât și în camere. Folosim ingrediente locale pentru preparate cu specific transilvan și ne străduim să oferim o experiență unică și memorabilă. 

Arome locale

Lucrăm cu artizani și producători locali, suntem membri ai Slow Food International și parteneri ai Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj. Astfel vă puteți bucura la micul dejun de produse bio, provenite de la producători din comunitate.

Servicii de calitate

Ne propunem să devenim un punct de referință în ospitalitate, oferindu-le oaspeților o experiență pe care doar la Casa Rațiu o pot trăi.

Executive rooms

Camere pentru confortul absolut

Superior Executive Suite

O cameră spațioasă, situată la parterul noii aripi a casei de oaspeți - fermecătoarea Mill House.
 

Cameră dublă

Fiecare cameră este decorată într-un stil unic și ascunde o poveste pe care vă invităm să o descoperiți.
 

Cameră single

site_2
Studio_Room