Augustin

preț începând de la €50,00 pe noapte

Cameră confort twin cu baie comună. Are acces la o intrare privată de la etaj. Culorile camerei: bej cald cu accente de verde, care îi conferă un aer cald, rustic, dat și de ilustrațiile cu zone rurale românești. Camera are fotolii confortabile și este una dintre cele mai căutate. Incluse în preț: halate de baie, produse cosmetice, TV, WiFi, acces la minibar.


Nicolae

preț începând de la €55,00 pe noapte

Cameră dublă cu toaletă privată. Este cea mai mare cameră matrimonială, cu vedere în curte și spre râul din vecinătate. Are intrare privată și toaletă proprie, cu dotări de porțelan de calitate. Este o cameră liniștită, cu un pat matrimonial confortabil, decorată cu lucrări de artă și fotografii ale familiei. Mobilierul este un mixt de piese vechi din pin și fotolii comode. Este ideală pentru cupluri. Incluse în preț: halate de baie, produse cosmetice, TV, WiFi, minibar.


Doru

preț începând de la €40,00 pe noapte

Cameră superioară cu toaletă comună. Colorată în verde pal și bej, are piese de mobilier vechi din pin realizat la Rupea, iar pereții sunt decorați și cu picturi care le-au aparținut lui cuplului Ion și Elisabeth Rațiu. Toaleta și bucătăria se află chiar la capătul holului și se poate ajunge ușor și pe terasă. Incluse în preț: halate de baie, produse cosmetice, TV, WiFi, jaluezele.


Indrei

preț începând de la €50,00 pe noapte

Cameră confort twin cu baie comună. Colorată cu un verde rece, cu un sistem de iluminat care îi conferă o ambinață deosebită și ilustrații colorate cu sate din Transilvania. Mobilierul este rezultatul îmbinării de piese moderne - fotoliu, masă, măsuță cu oglindă care poate fi utilizată și ca birou de lucru - cu un dressing vintage din pin. Are acces la balconul de deasupra Grădinii Secrete și la o toaletă și un duș comun. Incluse în preț: halate de baie, produse cosmetice, WiFi.


Elisabeth

preț începând de la €50,00 pe noapte

Cameră dublă cu baie comună. Este una dintre cele mai populare camere din casă. O cameră romantică, are un pat matrimonial din pin, cu design realizat special pentru Elisabeth Rațiu. Mobilierul este vintage și include două fotolii confortabile și o sofa. Camera este luminoasă și liniștită, cu acces la balconul de deasupra Grădinii Secrete. Este perfectă pentru un weekend romantic. Incluse în preț: halate de baie, produse cosmetice, TV, WiFi.


Dr. Ioan Rațiu

preț începând de la €50,00 pe noapte

Cameră twin economică. Are acces la o intrare privată de la etaj și este cea mai mare cameră din casă, vopsită în tonuri gri, cu piese de mobilier alb. O să vă încânte lucrările de artă din colecția familiei Rațiu și vă veți relaxa în fotoliile confortabile de aici. Camera are acces la o toaletă renovată recent, un minibar, ceai și cafea. Incluse în preț: halate de baie, produse cosmetice, TV, WiFi, minibar.


Emilia

preț începând de la €40,00 pe noapte

Este o cameră confortabilă, ideală pentru sejururi de weekend pentru un oaspete sau o familie cu un copil, dacă este rezervată alături de camera dublă de alături (Mircea). Are o intrare privată direct din curte și împarte o toaletă mare cu cealaltă cameră. Este o zonă caldă, colorată în verde și gri, cu lucrări de artă reprezentând peisaje rurale. Toaleta la care are acces are un duș cu sticlă dublă și plăci din teracotă. Incluse în preț: halate de baie, produse cosmetice, TV, WiFi, minibar.


Alexandru

preț începând de la €65,00 pe noapte

Este o cameră intimă și liniștită, cu o perspectivă asupra acoperișurilor și vedere la turnul bisericii. Oaspeții care stau aici au propria toaletă, dușul fiind accesibil cu un etaj mai jos.  Incluse în preț: halate de baie, produse cosmetice, TV, WiFi, minibar.


Mircea

preț începând de la €50,00 pe noapte

Cameră dublă cu toaletă comună Poartă numele fratelui lui Ion Rațiu, Mircea Rațiu, expert renumit în metrologie și rezistența materialelor.  Camera are intrare separată din curte și este spațioasă, perfectă pentru cupluri. Zugrăvită în nuanțe de bej și verde, are un pat matrimonial comfortabil și este luminoasă, datorită ferestrelor care dau spre curtea interioară. Are acces la o toaletă modernă și la un minibar cu ceainic electric, ceai și cafea.  Facilitățile camerei includ: halate de baie, produse de toaletă, televizor, WiFi


Studioul

preț începând de la €75,00 pe noapte

Conține trei dormitoare, cu design în tonuri de bej și cafeniu. Are acces la o zonă comună cu birou, ceai, cafea și ceainic electric. Incluse în preț: halate de baie, produse cosmetice, WiFi, minibar.


Cameră studio 1

preț începând de la €35,00 pe noapte

Cameră twin economică. Are acces la toaletă alături de celelalte camere din Studio. Este mică și luminoasă, colorată în verde și bej, perfectă pentru un sejur de weekend în familie. Incluse în preț: halate de baie, produse cosmetice, WiFi, minibar.


Cameră studio 2

preț începând de la €20,00 pe noapte

Cameră single economică. Are acces la toaletă alături de celelalte camere din Studio. Este tot o cameră mică, pentru o singură persoană sau pentru copii. Coloarată în gri cu nuanțe de roșu, are un pat single și un mic balcon. Incluse în preț: halate de baie, produse cosmetice, WiFi, minibar.


Cameră studio 3

preț începând de la €20,00 pe noapte

Cameră single economică. Are acces la toaletă alături de celelalte camere din Studio. Are un pat single, este colarată în albastru și o fereastră curbată, cu perspectivă spre terasă. Incluse în preț: halate de baie, produse cosmetice, WiFi, minibar.